Hogyan vásárolhatok?

Ha azonnal vihető ékszert választottál: Ha megtetszett egy ékszer az azonnal vihető kategóriából, és szeretnéd megrendelni, akkor

 1. töltsd ki az ékszer leírása alatt lévő mezőket, és
 2. 12 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, és küldöm az utaláshoz szükséges adatokat. Legtöbbször már néhány órán belül válaszolok, de inkább a 12-t ígérem meg. :)
 3. Átutalod az ékszer árát és a postaköltséget (ami 450Ft). Az ásványmedálok nehezebbek, mint 20g, azokat csak postacsomagban tudom postázni, aminek a költsége kb 1490Ft. Csomagautomatába kézbesítés esetén 490Ft.
 4. Amint megérkezik a számlámra az összeg, én sms-t kapok róla, és legkésőbb másnap viszem is a postára.
 5. A csomagot mindig ajánlva és elsőbbséggel adom fel, tehát másnap a kezedben van. Lépárnás borítékban postázok, hogy biztosan ne sérüljön meg az ékszer.

Ha rendelhető ékszert választottál, akkor az ékszer leírása alatti űrlapon üzensz nekem, megírod mit szeretnél.

 1. 12 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, és megbeszéljük, mit szeretnél. Legtöbbször már néhány órán belül válaszolok, de inkább a 12-t ígérem meg. :)
 2. Amint kész az ékszer, küldök róla képet.
 3. Ha tetszik az ékszer és megvan az érzés, hogy EZ AZ!, akkor küldöm az utaláshoz szükséges adatokat.
 4. Átutalod az ékszer árát és a postaköltséget (ami 450Ft). Az ásványmedálok nehezebbek, mint 20g, azokat csak postacsomagban tudom postázni, aminek a költsége kb 1490Ft. Csomagautomatába kézbesítés esetén 490Ft.
 5. Amint megérkezik a számlámra az összeg, én sms-t kapok róla, és legkésőbb másnap viszem is a postára.
 6. A csomagot mindig ajánlva és elsőbbséggel adom fel, tehát másnap a kezedben van. Lépárnás borítékban postázok, hogy biztosan ne sérüljön meg az ékszer.

Ha nem tudsz utalni, és utánvéttel szeretnéd az ékszert megkapni: Akkor természetesen nem kapsz utalási adatokat, hanem amint rámondod az áment, akkor másnap postázom. Ez sajnos drágább, mint az átutalásos megoldás (450Ft), általában 1950Ft körüli összeg, de ez súlytól függ.

GARANCIA

 • Ha a gondos csomagolás ellenére sérülten érkezik meg hozzád az ékszer (5 év alatt csak egyszer fordult elő), vagy
 • nem azt kaptad, amit vártál vagy
 • nem jó a mérete valamelyik ékszernek, akkor

100%-ban visszatérítem neked az ékszer árát!

Ha a kézhezvétel után 1 éven belül történik valami baleset (pl. beleakad valami a karkötőbe, és elszakad), akkor postán küldd el nekem és ingyen megjavítom. Neked csak 490Ft postaköltséget kell fizetned.

Itt találsz ékszertisztítási tippeket.

Ha bármi kérdésed van, akkor itt tudsz nekem üzenni vagy írj emailt: vicart.drotekszer@gmail.com

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet